Sunday, 13 March 2011

aku??? blogger???

hehhe.. anyway... aku bru jer bt blog ni.. dulu tak pernah lgsg terpikir nak ada blog sendiri... tgh bosan-bosan dok klik kat fb.. aku terklik nak bt blog.. tbe-tbe jer aku dah jd seorg blogger.. hehehe..  mula-mula tu pening jugak le..

tq kpd org yg bt aku ase nk bt blog neyh..

ardzmarn.blogspot.com merangkap family aku sendiri..( mls nk bgtau pe statusnye sebenar dalam family aku.. huhu..)
buku-buku novel yg aku dah bce..(karipap-karipap cinta, diari seorang mat kilang dan diari seorang mat despatch) yang mana aku sendiri pun tak tau cmner la buku-buku ni bley bt aku ase nk bt blog..
sebagai bukti aku tak bace buku-buku tu free kat kedai buku.. aku sertakan sekali gambar-gambar buku tu.. cuma buku karipap-karipap cinta tu jer yg aku pinjam.. hahhaha

No comments:

Post a Comment